Tags: access, child, database, master, meant, microsoft, mysql, oracle, record, report, showing, showmultiple, sql, subreport

Report only showing the first record on a subreport :(

On Database » Microsoft Access

3,354 words with 2 Comments; publish: Fri, 04 Jan 2008 22:53:00 GMT; (25078.13, « »)

Hello there,

I have a report with a subreport on it. The subreport is meant to show

multiple child record for each master record. But it only shows the first

record.

When I open the subreport by itself it shows all the records, but when on

the main report it will only show the first.

The link master/child fiends are set correctly.

Im not sure where else to look for problems :( I was wondering if anyone

could give me any tips?

Thanks heaps for any ideas

John

All Comments

Leave a comment...

  • 2 Comments
    • HI,

      You do have the subform set up as a continuous form correct? and you

      have the detail section properity 'can grow' set to Yes.

      bobh.

      On Nov 18, 6:13 pm, "John Sheppard" <s....ms-access.todaysummary.com.nospam.comwrote:

      Quote:
      === Original Words ===

      Hello there,

      >

      I have a report with a subreport on it. The subreport is meant to show

      multiple child record for each master record. But it only shows the first

      record.

      >

      When I open the subreport by itself it shows all the records, but when on

      the main report it will only show the first.

      >

      The link master/child fiends are set correctly.

      Im not sure where else to look for problems :( I was wondering if anyone

      could give me any tips?

      >

      Thanks heaps for any ideas

      John

      #1; Fri, 04 Jan 2008 22:54:00 GMT
    • Thanks Bobh,

      I think I have those set...Although now I noticed the footer set to

      cangrow=false...but there is nothing in the footer so I dont think that

      matters...

      I cannot find where the section for continuous forms in reports is, I will

      keep looking!

      This gives me stuff to look for in either case!

      Thanks heaps Bobh..

      "bobh" <vulcaned.ms-access.todaysummary.com.yahoo.comwrote in message

      news:72e3dc5f-42bf-42d5-a607-20a04709b464.ms-access.todaysummary.com.b15g2000hsa.googlegroups.com...

      Quote:
      === Original Words ===

      >Hello there,

      >>

      >I have a report with a subreport on it. The subreport is meant to show

      >multiple child record for each master record. But it only shows the first

      >record.

      >>

      >When I open the subreport by itself it shows all the records, but when on

      >the main report it will only show the first.

      >>

      >The link master/child fiends are set correctly.

      >Im not sure where else to look for problems :( I was wondering if anyone

      >could give me any tips?

      >>

      >Thanks heaps for any ideas

      >John

      >

#2; Fri, 04 Jan 2008 22:55:00 GMT